Te gândești să-ți schimbi mașina pe care o ai acum cu un model mai nou și poate unul mai luxos? Poate te gândești la un Mercedes S Class care să ocupe un loc de cinste în garajul tău? Atunci acest articol este pentru tine. Am pregătit pentru tine informații detaliate legate de costurile de întreținere ale unui autovehicul din gama aceasta.

În primul rând, trebuie să știi că prețul unui Mercedes S-Class poate varia în funcție de diferitele sale funcții și opțiuni, precum și de țara în care este achiziționat. S-Class este o mașină de lux, prin urmare, prețul său este destul de ridicat. În funcție de echipare și motorizare, prețul unui astfel de model poate varia.

Dacă te întrebi exact cat costa un Mercedes S Class, răspunsul exact îl găsești în cadrul site-ului nostru, accesând categoria. Dacă îți pui însă acea întrebare care implică costurile de întreținere, atunci află din cele ce urmează.

Asigurarea este importantă

Costurile de întreținere a unui Mercedes S Class pot fi semnificative, într-adevăr, dar nimic nu se compară cu această mașină care vine la pachet cu mai multe avantaje decât crezi. Trebuie să iei în calcul că aceasta este o mașină de lux, deci implicit asigurarea poate fi mai scumpă decât în cazul altor mașini. Costul asigurării depinde de mulți factori, printre care amintim istoricul de conducere, vârsta șoferului și așa mai departe.

Piesele de schimb și service-ul pentru Mercedes S Class

Serviciile de întreținere și reparații pentru Mercedes S Class pot fi mai scumpe decât pentru celelalte mașini. Este de la sine înțeles de ce acest lucru, unde mai punem faptul că dacă îți dorești să înlocuiești piesele uzate cu unele originale, va trebui să scoți o sumă de bani costisitoare din buzunar.

Consumul de combustibil la Mercedes S Class

Mașinile S Class sunt cunoscute pentru performanțele lor puternice. De obicei acest lucru poate veni la pachet cu un cost mult mai ridicat al consumului de combustibil. În funcție de cum conduci, de cum obișnuiești să fii la volan, consumul de combustibil al unui S Class poate fi unul semnificativ. Este bine să compari anumite detalii înainte de a lua o decizie finală în ceea ce privește viitoarea ta investiție.

Nu uita că noi îți oferim opțiuni financiare diferite

Cu toate că aceste costuri pot depăși bugetul tău, este bine să iei în calcul achiziția unei astfel de mașini de la un dealer autorizat. Noi îți punem la dispoziție diverse opțiuni de finanțare asupra cărora să te gândești. Buy back sau trade in, aceste două opțiuni sunt unele dintre cele mai cunoscute soluții la momentul de față.

În plus de asta, dacă achiziționezi o mașină prin intermediul nostru primești garanție 1 an sau 15.000 km cu posibilitatea unei prelungiri. Vei avea parte de multe alte avantaje dacă optezi pentru un Mercedes S Class deja existent în gama noastră.

Intră în pagina noastră oficială elite-cars-leasing.ro și vezi acolo mai multe indicații despre modelele din gamă.

Te-ai decis, așadar, pleci acasă cu un nou model S Class?