Te-ai gândit vreodată că atunci când pui un preț  pe un lucru, de fapt plătești și experiența în sine? Confortul, plăcerea, mândria de a deține un autovehicul mult dorit vin la pachet cu prețul pe care îl plătești pentru acesta.

În rândurile ce urmează ne propunem să detaliem despre cat costa un Bentley și mai mult decât prețul său să îți prezentăm în ce constă adevărata valoare a acestui tip de autoturism.

Cât costă un Bentley?

Prețul unui asemenea autoturism poate ajunge și la 7,06 milioane de dolari, nou. În stocul de la Elite Cars Leasing sunt disponibile variante rulate cu maxim 100 de km sau altele cu puțin peste 10 mii de km. Prețurile variază în funcție de anul de fabricație, putere, dotări și motorizare și poate varia în jurul sumei de 250.000 de euro.

Poate că puțini știu faptul că Bentley se află în rândul mașinilor foarte scumpe, poate unele dintre cele mai scumpe din toate vremurile. Conduce acest top; în mod special trebuie să amintim despre modelul Blower din 1932.

Într-o notă comparativă cu celebrul Rolls-Royce spre exemplu, Bentley este într-adevăr mai luxos. Este o bătălie a titanilor aici, fiecare cu avantajele sale. Bentley are în mod special rapiditate, ba chiar performanță. Sub capota acestor mașini sunt puțin peste 500 de cai putere.

Să aflăm mai multe despre Bentley

Să investești într-o mașină high class înseamnă mai mult decât să fii pregătit financiar. Este vorba de un vis împlinit. De prestigiul acestui brand cu care vei dori să te asociezi, de plăcerea de  a deține o bijuterie pe patru roți. Bentley în mod cert nu va dezamăgi.

Știai că unul din cele mai bine vândute modele auto de la această marcă este Bentayga? Acest model a rămas unul iconic, chiar dacă cererea pentru SUV-uri a crescut. Se pare că vânzările pentru acest model înseamnă 42% din totalul vânzărilor acestei mărci auto. Astfel, s-a stabilit că Bentayga este unul dintre cele mai de succes modele, un SUV de lux cu titlu de campion în lume.

Știai că toate vehiculele Bentley sunt produse în Anglia? Încă se păstrează tradiția de a face mare parte din ele manual, de către artizani instruiți. Sunt astfel lucrate cu mare măiestrie componente care fac din această mașină una fără egal, de la motor la tapițerie. Dacă te întrebi totuși ce anume clasează un Bentley în gama de lux atunci merită să spunem că totul începe cu o atentă și pretențioasă selecție a materialelor. De la lemn frumos și piele până la noi materiale luxoase, combină calitatea cu sustenabilitatea.

Cumpără un Bentley prin ofertele noastre

Doritorii de lux și de performanță, cei care decid să cumpere un Bentley se vor bucura să descopere ofertele noastre. Pentru cei interesați de leasing, echipa noastră de consilieri îi poate ghida pentru tot parcursul acestei proceduri de finanțare.

În cadrul paginii oficiale prezentăm cu maximă transparență prețurile net și brut. Toate mașinile Bentley și nu numai sunt verificate înainte de vânzare.