Firmele au un mare avantaj, și anume faptul că își pot achiziționa o mașină în leasing simplu și rapid. Dacă ești administratorul unei firme sau ești interesat de o achiziție strategică, să știi că a opta pentru o mașină în leasing poate fi simplu. Astfel îți vei cumpăra autoturismul necesar mult mai ușor. Optând pentru programul de leasing vei avea parte de autoturismul sau autoturismele necesare pentru firma pe care o administrezi.

Știi care sunt avantajele leasingului pentru firma?

Mașini noi permanent în firma ta

Modernizarea constantă a flotei auto este un avantaj pe care serviciile de leasing le aduc firmelor. Un astfel de avantaj permite firmei să-și achiziționeze mașini în leasing și să vândă cele uzate, pentru a recupera o parte din prețul de achiziție al unei noi flote auto. Ca și proprietar al unei firme, vei beneficia de posibilitatea de a înlocui periodic automobilele uzate ale flotei tale, permițând angajaților tăi să se deplaseze eficient în interes de serviciu.

Mașinile noi care sunt schimbate periodic sunt exact ceea ce ai nevoie pentru ca firma ta să evolueze. Mulți colaboratori țin cont de prezența angajaților sau a reprezentanților tăi. 

Leasingul este accesibil pentru orice firmă

Prin intermediul programului de leasing, firma nu trebuie să aloce suma totală necesară achiziționării autoturismului dorit. Prin acest program este mult mai simplu să aloci lunar suma necesară în vederea achiziționării, nefiind necesară optarea pentru un împrumut pentru această achiziție. Fiecare autoturism este ales în concordanță cu toate necesitățile pe care le are în vedere firma, fără a implica alte proceduri complicate.

Acest program este exact ceea ce căutai. Achiziționarea unei mașini este mult mai simplă prin această metodă.

Servicii extra pentru achiziționarea mașinilor în leasing!

Un avantaj este acela că vei avea parte de servicii extra, precum întreținerea, asistență rutieră, chiar și asigurarea. Orice autoturism pus la dispoziție prin intermediul programului de leasing îți va aduce aceste beneficii și vei fi cu totul uimit de accesibilitatea pe care ți-o oferă. Alege astfel să îți achiziționezi o mașină ce este perfect adaptată nevoilor pe care le ai. Ca și administrator/proprietar al unei firme ce efectuează achiziții în leasing nu va mai trebui să te ocupi de asigurarea și întreținerea acesteia. Toate aceste beneficii vor fi oferite de către compania care oferă programul de leasing.

Fiecare serviciu extra este ajutorul de care ai nevoie pentru afacerea pe care o ai. Astfel nu vei mai pierde timp pentru a te ocupa de cele necesare întreținerii mașinilor din cadrul firmei tale.

Pe site-ul nostru www.elite-cars-leasing.ro vei găsi o varietate de autoturisme ce pot fi achiziționate prin intermediul programului de leasing și le vei achiziționa simplu. Odată ce deții o firmă această procedură de achiziționare este mult mai accesibilă și sporește bugetul, deoarece îl aloci din aceste puține resurse de care dispui. Variația de modele de autoturisme, de la branduri mai uzuale, până la cele de top, este cu adevărat potrivită pentru nevoile firmei pe care o deții!