Ești în căutarea unei mașini performante, de top? Posibil să îți placă ideea de a fi proprietar de BMW Seria 7. Lux, tehnologie și design, toate acestea sunt armonios combinate într-o singură mașină.

Desigur că Seria 7 face parte din lista mașinilor disponibile în showroom-urile noastre. În rândurile ce urmează ne propunem să scoatem în evidență câteva motive convingătoare pentru cei care încă stau pe gânduri despre alegerea unui BMW.

Mașină performantă

BMW Seria 7 înseamnă mașini dotate cu motoare puternice. Au putere excelentă și asta înseamnă automat și o experiență de condus palpitantă. Sunt mașini cu aderență excelentă – combină tracțiunea integrală și direcția cu suspensie foarte bună, ceea ce face că fiecare experiența de șofat să fie una plăcută.

Tipul de mașină încadrată la clasa celor de lux

Pentru mulți dintre voi este la fel de important cum se comportă o mașină, dar și cât de bine arată și care este clasa sa. Seria 7 înseamnă lux și asta denotă și detaliile din interiorul acestui tip de mașină. Să amintim despre numeroasele funcții încorporate la astfel de mașini, tehnologia sistemului iDrive despre care știm că are interfață prietenoasă și permite acces la diverse funcții – gesture control.

Amintim de asemenea despre sisteme de asistență pentru șofer și anume cruise control adaptiv, avertizarea la părăsirea benzii de rulare, monitorizarea unghiului mort, camera 360, posibilitatea de a parca singură, printre altele.

La capitolul design remarcăm cu toții că BMW Seria 7 este un model distinctiv și inconfundabil. Un interior bine antifonat care sporește confortul șoferului și al pasagerilor, iluminare ambientală sunt doar câteva din detaliile atractive. Plus, să amintim de sistemul de iluminare cu tehnologie laser.

BMW Seria 7 – mașina în care merită să investești

În rândul factorilor pe care îi lași să decidă în ce măsură Seria 7 este pentru tine se numără poate bugetul, dar și prestigiul în sine al unei mărci auto. În acest caz vorbim de un sedan de lux, emblematic, sofisticat, care îți poate oferi siguranța de care ai nevoie.

O astfel de mașină este dotată cu gadgeturi care sporesc nu doar confortul la condus. Tehnologia integrată este complexă și inovatoare, așadar prețul său de achiziție este pe deplin justificat.

Alege BMW Seria 7 prin leasing auto de la Elite Cars Leasing!

Condițiile de achiziție prin Elite Cars Leasing te vor convinge, poate chiar mai mult dacă vorbim implicit de avantajele leasingului auto. Cert este că acel BMW Seria 7 pe care ți-l dorești este atent verificat, de la A la Z. Vei avea informații despre tot ce presupune istoricul mașinii, de la istoric de daune și întreținere la revizii, kilometraj verificat, printre altele.

Mașina va fi imediat disponibilă, iar ca factor ce scoate în evidență calitatea achiziție tale avem garanția oferită – 12 luni de la data achiziției sau 15.000 km.

Toate acestea sunt dublate de avantajul leasingului. Costul lunar poate fi unul mai avantajos decât o rată lunară. Iar colaborările noastre cu diverse instituții de profil te vor avantaja prin posibilitatea de a obține finanțarea mai rapid.

Te așteptăm în showroom-urile noastre să descoperi gama BMW!