Ne întrebăm oare cine să nu fi auzit despre mașinile McLaren?! Este gama auto de lux și de performanță. La fel de binecunoscut este faptul că acest brand auto a fost unul inovator în materie de automobile competitive la Formula 1.

McLaren sunt unele dintre cele mai fascinante mașini ale lumii, sunt caracterizate de precizie, mai ales de rapiditate, iar dacă ar fi să facem un scurt review al acestor mașini, am putea preciza despre:

  • Schema cromatică unică a acestor mașini, care este negru și gri.
  • Modelul GT are motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, cu peste 600 de cai putere.
  • Sunt disponibile în stocul de la Elite Cars Leasing modele precum exoticul 700, GT, 600 sau 720S Coupe, printre altele.

Cât costă luxul unui McLaren?

Cat costa un McLaren te întrebi? Cei aproximativ 700 de cai putere sau chiar mai mult de atât sunt estimați la peste 200.000 de euro. Ai opțiuni de mașini înmatriculate sau nu. Să vedem și cu ce și pe cine ar putea impresiona astfel de mașini.

Una din cele mai rapide, dar și scumpe mașini este modelul GT, grand tourer cu interior mai confortabil decât orice alt model din aceeași gamă auto.

În 2010 a fost marcată o nouă eră, întrucât s-a lansat McLaren Automotive. Până la acest moment erau construite mașini pentru șosea, însă noua deviză își propunea să extindă acest concept. Evident, rămâne ancoră a definiției pe care acest brand auto o are, faptul că produce mașini sport de mare performanță. Totul este despre viteză și inovație. Acum, în vremurile de actualitate, McLaren presupun o experiență de conducere palpitantă și detalii luxoase care sporesc confortul oricărui șofer sau pasager deopotrivă.

Astfel de mașini nu trebuie subestimate. Sunt mașini cu șasiu din fibră de carbon. De altfel F1 creat de acest brand a fost prima mașină dotată astfel.

Spider Performance

Dacă vorbim despre McLaren nu avem cum să trecem cu vederea de Spider Performance. Designul iconic este tot farmecul. Este reprezentativ din acest punct de vedere, cu un rezultat spectaculos desigur, pentru că scoate în evidență ingineria uimitoare și la exteriorul mașinii, nu doar sub capotă.

Surclasează și alți competitori mai ales prin putere și performanță și în ciuda acestor aspecte prin cât de silențios rulează. Chiar și pentru cei care ocupă locurile din spate există o izolare fonică excelentă. V8-ul nu deranjează cu sunete stridente. Are dublu ambreiaj, 7 trepte de viteză și un sunet inconfundabil când apeși pe pedală, dar nu deranjant.

La volanul unui McLaren simți că ești ca într-o navă spațială am putea spune. Numim această gamă auto una din cele mai performante, complexe și captivante.

În final

Astfel de mașini sunt alegerea celor care apreciază performanța, precum și designul deosebit. Sunt pasionații de automobile de lux, cei cărora le place să impresioneze cu ceva distinct și exclusivist. Cu alte cuvinte, cei care caută cu adevărat o mașină specială. Evident că pe loc secund rămâne prețul, sunt dispuși să plătească oricât ar fi, întrucât compensează cu impresia și prestanța câștigate.

Dacă ești hotărât, te așteptăm și în showroom-urile noastre să vizualizezi mașinile dorite.