Mulți dintre noi nu ne permitem să cumpărăm o mașină cu banii cash. Din cauza inflației și a cheltuielilor tot mai mari din ultima vreme, tot mai mulți preferă să-și cumpere o mașină în leasing. Este o practică des întâlnită care permite cumpărătorului să aibă parte de rate avantajoase și de un echilibru al cheltuielilor de zi cu zi.

Știți deja că în cadrul Elite Cars Leasing mașinile noastre sunt disponibile pentru a fi cumpărate în leasing. Am tot detaliat aici pe blog și am ales să vă spunem și prin intermediul acestui articol, aici de față. Așadar, avantaje leasing auto sunt nenumărate, pornind de la ratele avantajoase și până la stocul de mașini pe care Elite Cars Leasing îl are pregătit pentru fiecare doritor.

Achiziția unei mașini în leasing în ziua de astăzi nu este atât de grea pe cât pare, asta dacă aveți la îndemână un dealer care se ocupă de toate cele necesare, pentru ca dumneavoastră să aveți o experiență cât mai plăcută.

De ce să alegeți o mașină în leasing?

În primul rând se vorbește despre ratele lunare mici, leasingul oferind posibilitatea de a plăti doar pentru valoarea de depreciere a mașinii pe perioada contractului, ceea ce poate duce la rate lunare mai mici în comparație cu un împrumut pentru o achiziționare directă. 

În al doilea rând, leasingul permite păstrarea unei lichidități financiare mai mari, decât în mod obișnuit, deoarece nu necesită o plată inițială mare. Acest lucru poate fi un lucru interesant pentru cei care doresc să păstreze capitalul pentru alte investiții sau cheltuieli.

În al treilea rând, dar nu cel din urmă, leasingul este o metodă avantajoasă pe care majoritatea oamenilor o aleg pentru că aduce cu sine toate avantajele achiziționării unei mașini care nu include leasingul auto.

De ce să alegeți o mașină din cadrul Elite Cars Leasing?

Este bine de știut pentru cei care sunt interesați de oferta Elite Cars Leasing că dealerul oferă leasing cu dobândă de 0%. Totodată este singurul dealer de autovehicule rulate din piața auto din România care face acest lucru.

Oferim o gamă amplă de opțiuni financiare și tipuri de leasing furnizate de unele dintre cele mai importante companii de finanțare. Colaborăm cu 17 finanțatori, găsim imediat soluții de finanțare indiferent de particularitățile firmei sau persoanei care ne solicită serviciile. Suntem pe piață de mult timp, de aici și promisiunea că mașinile noastre sunt unele premium, cu kilometri reali.

Suntem alături de toți clienții noștri atât în timpul procesului, dar și după cu sfaturi și cu consultanță specializată. Ne dedicăm timpul și resursele pentru a oferi o experiență de milioane celor care ne solicită serviciile.

A cumpăra o mașină în leasing nu este un proces de care ar trebui să vă temeți, din contră este recomandat ca la început să solicitați toate informațiile pe care le doriți pentru a nu vă lovi de surprize neașteptate. Echipa Elite Cars Leasing vă oferă toate detaliile pentru a reuși să aveți mașina dorită în câțiva pași simpli prin intermediul programului de leasing auto. Pe site-ul oficial elite-cars-leasing.ro pot fi consultate mai multe informații.