Parteneriatul dintre Elite Cars Leasing și Forbes:

Un Pas Înainte în Industria Auto de Lux

 

CEO Elite Cars Leasing, Patricia Corlade

Elite Cars Leasing și Forbes, un parteneriat care promite să redefinească standardele în mobilitatea de lux și comunicarea de elită.

Cu un traseu neobișnuit de la studiul pianului și baletului, Patricia Corlade și-a croit drum cu succes în domeniul vânzărilor auto, o industrie dominată în mod tradițional de bărbați. Sub îndrumarea sa, Elite Cars Leasing a devenit un jucător important pe piața brandurilor premium și de lux. Patricia declară:

„În 2024 dorim să ne consolidăm poziția în piața vânzărilor auto în zona de branduri premium și de lux.”

Realizările și Planurile Viitoare

Sub conducerea Patriciei Corlade, Elite Cars Leasing a înregistrat o creștere semnificativă și a făcut pași importanți în extinderea și consolidarea prezenței sale pe piață. Printre realizările recente se numără obținerea finanțării pentru un nou showroom, ceea ce marchează un pas important în strategia noastră de expansiune.

În interviul complet acordat pentru Forbes, Patricia vorbește despre:

  • Strategia de business pentru 2024: Consolidarea poziției pe piața vânzărilor auto de lux și premium, precum și creșterea sănătoasă și sustenabilă.
  • Realizările companiei: Contractarea terenului și finanțarea showroomului din Brașov, care va fi un punct de referință pentru Elite Cars Leasing.
  • Previziunile pentru viitor: Creșterea continuă a pieței auto de lux în România și eforturile de a menține prezența constantă a modelelor reprezentative în showroomurile noastre.

„Ne dorim o creștere sustenabilă și organică, să consolidăm echipa și poziția noastră pe piață.”

Implicarea în Comunitatea de Afaceri

Elite Cars Leasing nu doar că inovează și oferă servicii de top în domeniul auto, dar și participă activ la evenimente și inițiative importante. Colega noastră, Noemi Demeter, a fost prezentă la Forbes Woman Summit 2024, iar echipa noastră a fost invitată la gala Forbes Best Office Buildings 2024.

Mulțumiri și Aprecieri

Mulțumim echipei noastre dedicate și clienților noștri loiali pentru sprijinul continuu! Împreună, ne pregătim pentru un an plin de succes și inovație. 🚀