Pentru pasionații de mașini marca Ford Kuga este clasa SUV pe care și-o doresc. Este o mașină modernă, de dimensiuni generoase. Pe piața auto primește 5 stele pentru siguranță, deși are concurență acerbă.

Să vedem cu ce vă poate impresiona această gamă auto și cat costa Ford Kuga, mașini pe care evident că le veți găsi disponibile la Elite Cars Leasing.

Ford Kuga, dotări tehnologice wow

Știați că Fordurile Kuga se bucură de sistem audio B&O cu 10 difuzoare? Se dorește a fi mașină practică pe orice porțiune de drum, fie că rulați cu ea în oraș sau pe drumuri dificile din afara orașului. Include sisteme smart, 5 moduri diferite de condus, astfel încât să puteți adapta în funcție de tipul de călătorie.

La volanul acestor mașini vă puteți bucura de reglarea automată a vitezei, în raport cu vehiculul din față. Aveți de asemenea full control și pentru că sistemul integrat poate recunoaște și semnele de circulație. Aveți asistență la direcție în funcție de marcajele existente pe carosabil și astfel mașina vă ghidează să păstrați mereu banda.

Mai mult decât atât, Ford Kuga parchează pentru voi! Unele parcări pot fi consumatoare de timp și energie. Așadar mai ales în locuri mai strâmte, lăsați sistemul să vă ghideze. Plus, aveți camera pe spate să evitați orice mic obstacol și să vă încadrați cu mașina perfect.

Dacă tot vorbim despre sisteme inteligente poate că ar fi bine să menționăm despre asistență la plecare din rampă. Se întâmplă chiar și celor experimentați, o fracțiune de secundă și motorul se oprește sau alunecați. Sistemul modern acționează prin menținerea frânei câteva secunde în plus, astfel încât să aveți control total până când mutați piciorul de pe frână pe accelerație. Un ajutor perfect mai ales când sunteți pe suprafețe alunecoase.

Cât costă confortul din Ford Kuga?

Din punct de vedere al prețului unii ar spune că Ford Kuga se aseamănă cu luxul oferit de mașini precum Audi Q5, BMW X3 sau chiar Mercedes GLC, dar cu marele avantaj de a fi mai accesibil acest lux.

Prețul unei astfel de mașini depinde de anumiți factori, cum de altfel știm că se întâmplă în orice caz. Depinde de anul de fabricație, dotări, kilometraj etc. În stocul Elite Cars Leasing ne bucurăm să vă prezentăm selecții Ford Kuga: Titanium, EcoBlue sau ST-Line sunt câteva din opțiuni. Prețurile acestora variază, de la 20.000 de euro până la puțin peste 30.000. Unele înmatriculate recent, aveți de unde alege ce vă place, dar mai ales ce se potrivește nevoilor voastre.

Pentru cei interesați de părerile clienților le spunem că unii punctează faptul că sunt mașini 4×4, cu motor fiabil și sistem AWD, că au fost convinși de faptul că este o mașină solidă, ceea ce le oferă și încrederea că au ales o mașină sigură și confortabilă în același timp. Unii aleg specific pentru că este o mașină de familie, fiind un SUV și cu toate avantajele ce rezultă de aici are totuși costuri bune la întreținere.

Dacă v-ați convins de aceste mașini vă așteptăm să le vizionați și în realitate!