2 Martie vesteşte nu doar începutul primăverii ci şi deschiderea unei noi locaţii Elite Cars Leasing în oraşul Braşov! Ne-am bucura să vă avem alături de aici încolo şi vă aşteptăm cu porţile deschise pe Strada Carpaţilor numărul 17.

Elite Cars Leasing este o companie care activează pe piaţa auto şi a finanţării de automobile încă din 2016. Succesul ne-a fost garantat de calitatea serviciilor şi a metodelor de lucru moderne, iar în 2019 am hotărât să extindem serviciile şi în România.

Modelul de lucru german, pasiunea şi dedicarea, ne-a adus  consacrarea în nici trei ani de la înfiinţare, fiind o companie cu peste 3000 de clienţi mulţumiţi.

Comunicarea şi relaţia de încredere pe care o avem cu fiecare client în parte ne diferenţiază pe piaţa de profil. Relaţia pe care o avem cu aceştia încă de la începutul tranzacţiei şi până la final, ne oferă gradul de unicitate şi calitate. Pe tot procesul tranzacţiilor oferim servicii de consultanţă, pentru a veni în întâmpinarea clienţilor cu cele mai bune oferte de finanţare, cele mai potrivite automobile, care să corespundă nevoilor acestora şi de asemenea să le oferim toată documentaţia şi informaţia necesară pentru ca aceştia să se simtă siguri de alegerea făcută.

Elite Cars Leasing oferă transparenţă atât în ceea ce priveşte tranzacţiile lor, cât şi în ceea ce priveşte maşinile pe care vi le pun la dispoziţie. Toate produsele promovate provin din surse sigure, au certificatele necesare, maşinile sunt cu istoricul la zi, expertiza tehnică este garantată, la fel sunt şi kilometri certificaţi.

Pe lângă consultanţa financiară şi îndrumarea clientului, Elite Cars Leasing oferă informaţii transparente şi esenţiale despre automobile: istoricul din service, kilometri certificaţi şi o garanţie de până la doi ani.

De asemenea Elite Cars Leasing oferă siguranţă clienţilor săi: transport asigurat, transfer de la şi până la aeroport, comandă auto, trade – in, buy-back. Dorim să ne asigurăm că veţi beneficia de calitate, siguranţă şi promptitudine, pentru ca restul obiectivelor din viaţa dumneavoastră să poate fi atinse cu succes!

Elite Cars Leasing este singura companie de pe piaţa automobilelor noi dar şi rulate care oferă leasing cu dobândă de 0% ! Pentru că achiziţia unei maşini nu este o decizie usoară, Elite Cars Leasing este alături de dumneavoastră pe parcursul procesului de cercetare, consultanţă şi adaptabilitate în funcţie de bugetul alocat.

De aceea Elite Cars Leasing poate îndruma clienţii către cele mai avantajoase forme de finanţare, care să îndepliească dorinţa lor de a ajunge în spatele volanului maşinii mult visate!

Facturarea se face la preţul net, fără TVA. Creditul se realizeaza la preţul fara TVA, oferit de BCR Leasing, iar clienţii au posibilitatea de finanţare până la 5 ani, cu dobândă avantajoasă. Costurile administrative sunt reduse şi Elite Cars Leasing oferă inclusiv alte deduceri financiare.

Elite Cars Leasing vă asigură de tot suportul şi sprijinul necesar transformării unui proces de achiziţie, care poate părea complicat şi complex, într-o experienţă cât mai plăcută şi confortabilă pentru dumneavoastră, beneficiind de toate produsele şi serviciile necesare într-un singur loc, la unul din cele 3 sedii din Romania!

Reamintim că locaţia nouă în oraşul Braşov, este pe Strada Carpaţilor numărul 17.

Vă mulţumim pentru încrederea acordată!

Pentru mai multe informații, vă invităm să luați legătura cu unul dintre colegii noștri sau vă așteptăm de luni până vineri, între orele 9:00-18:00, în oricare dintre cele trei showroomuri:

📍București — Băneasa Business & Technology Park, Clădirea B, Aripa B1 – Șoseaua București-Ploiești 42-44
📞 +40 751 195 151 | 📞 +40 759 800 802 | 📞 +40 758 908 010

📍Bacău —Hello Shopping Park – Calea Republicii, Nr. 181 ⁠
📞 +40 758 600 601

📍Brașov — Strada Carpaților, Nr. 17
📞 +40 756 200 700⁠ | 📞 +40 759 801 800

📧office@elite-cars-leasing.ro