Chiar daca la prima vedere, achizitia unui autoturism de la un dealer auto pare mai scumpa, in articolul nostru incercam sa demistificam acest mit si sa explicam pe larg, avantajele unei colaborari cu un dealer autorizat.

1. In primul rand, siguranta achizitiei. 

Toate masinile noastre sunt verificate complet, cu reviziile la zi si KM reali. Asta inseamna ca tot acest proces este complet transparent. Veti sti cu exactitate istoricul masinii, istoricul proprietarilor, iar marele avantaj este ca majoritatea autoturismelor oferite la vanzare de catre noi au intre 3 000 si 150 000 KM si o vechime intre 6 luni si 5 ani. Puteti sta linistiti, stiind ca masina nu face obiectul unui litigiu, nu este gajata si nici KM nu au fost modificati.

De regula, masinile comercializate de noi, provin din flota oficiala a constructorului sau sunt masini care au fost utilizate de catre companii multinationale sau companii mari nemtesti. Totodata, inainte de scoaterea unui automobil la vanzare, acesta este verificat din punct de vedere tehnic, nu doar cosmetizat, cum se practica de obicei pe piata noastra libera. Daca la un anumit automobil, specialistii nostri identifica anumite probleme, acestea sunt imediat remediate inainte de vanzare, astfel clientul nu va avea parte de neplaceri sau defecte ascunse. 

2. Garantie. 

Multe dintre masinile disponibile in stocul Elite Cars Romania, inca beneficiaza de garantia oferita de producator, iar masinile mai noi de 5 ani, pot beneficia uneori de garantie exstinsa. Un alt motiv in plus de liniste si siguranta. 

3. Masina la cheie.

Pe langa faptul ca oferim masini verificate si sigure, serviciile noastre cuprind si serviciul de „Masina la cheie”.Ce inseamna asta? Adica, toate serviciile de omologare, identificare, asigurare, numere definitive etc. pot fi efectuate, la cerere, de catre noi. La final, vi se inmaneaza cheile si sunteti gata de drum! 

4. Transport la destinatie cu preluare de la aeroport. 

Avem propriile mijloace de transport si sisteme excelente de logistica pentru ca masina comandata sa ajunga in siguranta oriunde va veti afla. De asemenea, pentru cei care doresc sa isi ridice masina din showroom-ul nostru din Germania, oferim serviciul de preluare direct de la aeroport. 

5. Comanda personalizata. 

Acolo unde niciun alt dealer auto nu va poate ajuta, noi putem. Pentru ca avem un showroom si reprezentanti in Germania, putem sa intermediem masina dorita de la alti dealeri auto pentru extra siguranta, scutindu-va de tot procesul. Pe langa acest lucru, putem sa cautam si sa verificam masina dorita second hand. Astfel, puteti fi sigur ca masina dorita, cu specificatiile exacte este in perfecta stare si verificata. 

6. Facturare si Finantare Personalizata 

Un alt avantaj pe care il aveti, este emiterea unei facturi legale; ca optiune putem factura de pe firma din Germania, intracomunitar la pretul fara TVA al masinii.

Suntem singura companie ce poate sa ofere leasing financiar cu 0% dobanda sau leasing financiar cu perioada de gratie de pana la 12 luni (perioada in care se plateste doar dobanda si un mic comision lunar).

In cazul in care nu dispuneti de toti banii necesari, solutiile noastre financiare personalizate cu siguranta se vor plia nevoilor voastre. Pentru societatile platitoare de TVA, putem oferi finantare la pretul fara TVA al masinii, iar pentru persoanele fizice putem oferi credite si leasing financiar in lei.

Suntem singurii de pe piata din Romania care colaboreaza cu toate firmele de leasing financiar, dar si cu finantatori care au dezvoltat produse de finantare dedicate persoanelor fizice pentru achizitia de autoturisme.

7. Servicii extra pe care doar un dealer ti le poate oferi. 

Un alt serviciu pe care nicio alta persoana din piata libera auto second hand nu il poate oferi, este serviciul de Buy-Back sau serviciul de Garantie Extinsa.

Daca te gandesti sa iti schimbi actuala masina cu una mai noua sau un alt model, acest lucru este posibil prin intermediul Elite Cars Leasing Romania. Desigur, in functie de ofertele existente sau contracost oferim si serviciul de Garantie Extinsa pentru ca tu sa ramai in siguranta pe toata perioada contractata.

Putem fi alaturi de tine chiar si in cazul unui eveniment nefericit in trafic, cum ar fi o dauna; unul dintre dealeri va poate asista in procesul de gestionare al dosarului de dauna.

Alte informatii:

De multe ori, procesul achizitionarii unui nou autovehicul pare complex si dificil iar din postura de client, cei mai multi doresc o achizitie sigura si simpla. 

Stim cu totii cat de greu este sa gasesti un automobil sigur si verificat pe piata libera din Romania. Datorita schemelor frauduloase la care unii vanzatori apeleaza, precum carti de service false si reparatii neomologate care nu sunt tocmai sigure, punandu-va pe voi si pe cei dragi in pericol, este din ce in ce mai greu sa gasesti un autovehicul sigur. Nimeni nu doreste sa ajunga acasa cu o masina care pare in perfecta stare, iar la scurt timp sa constate ca trebuie sa mai cheltuie inca o suma de bani pentru a repara mici sau mari defecte care, in functie de masina, pot fi extrem de costisitoare si vor genera un timp indelungat de neutilizare cat timp masina este imobilizata in service pentru remedierea defectelor.

Datorita acestui fapt, la Elite Cars Leasing incercam in fiecare zi sa pastram preturile masinilor competitive si sa furnizam in continuare servicii premium si de calitate. 

Credem ca doar asa putem construi relatii de lunga durata si de incredere intre noi si clienti. 

Pentru mai multe informații, vă invităm să luați legătura cu unul dintre colegii noștri sau vă așteptăm de luni până vineri, între orele 9:00-18:00, în oricare dintre cele trei showroomuri:

📍București — Băneasa Business & Technology Park, Clădirea B, Aripa B1 – Șoseaua București-Ploiești 42-44
📞 +40 751 195 151 | 📞 +40 759 800 802 | 📞 +40 758 908 010

📍Bacău —Hello Shopping Park – Calea Republicii, Nr. 181 ⁠
📞 +40 758 600 601

📍Brașov — Strada Carpaților, Nr. 17
📞 +40 756 200 700⁠ | 📞 +40 759 801 800

📧office@elite-cars-leasing.ro