Mulți oameni doresc să își achiziționeze un vehicul, însă nu dispun de suficiente resurse financiare pentru a face față plății integrale. Din acest motiv, finanțarea auto devine o opțiune populară. Plus că sunt diverse modalități de finanțare auto pentru cei interesați. Aceste opțiuni includ: împrumuturi bancare sau de la alte instituții financiare, finanțare directă de la dealeri, credit extern, leasing sau contracte de închiriere cu opțiunea de cumpărare. Finanțarea auto este, prin urmare, o soluție convenabilă și accesibilă pentru mulți oameni care își doresc un vehicul.

Elite Cars Leasing oferă posibilități multiple celor care își doresc să aibă parte de mașina mult dorită, fără un efort financiar considerabil. Îți prezentăm în acest articol câteva motive pe care să le iei în considerare în caz că îți dorești o schimbare pe acest plan.

1. Proces simplu și rapid

Elite Cars Leasing poate face procesul de obținere a finanțării auto mult mai ușor și mai convenabil. Unul dintre principalele avantaje este că lucrăm cu o varietate de instituții financiare, atât bancare, cât și nebancare, ceea ce înseamnă că putem găsi o ofertă bună pentru nevoile clienților noștri. De asemenea, echipa noastră are experiența necesară pentru a ști exact ce să aștepte în timpul procesului de aplicare și cum să pregătească dosarele cu acte, astfel încât totul să decurgă cât mai simplu și mai rapid posibil pentru solicitanții noștri.

2. Flexibilitate în termeni și condiții

Atât persoanele fizice, cât și cele juridice pot solicita finanțare auto prin Elite Cars Leasing. Cu toate acestea, procedura de aplicare poate fi diferită pentru fiecare categorie, cu necesitatea de a furniza un set suplimentar de acte în cazul companiilor. În orice caz, echipa noastră are cunoștințele necesare pentru a ghida clienții de la începutul procesului și până la atingerea obiectivului lor propus, oferind asistență și consultanță adecvată în fiecare etapă a procesului de finanțare.

Dacă sunteți o persoană juridică care deține o companie ce asigură mijloc de transport personalului sau transportul este chiar obiectul muncii dumneavoastră, finantarea auto poate fi o opțiune convenabilă pentru a achiziționa vehiculele necesare operațiunilor de afaceri, fără a afecta fluxul de numerar al companiei.

3. Asistență specializată pentru finanțare auto

Împreună cu ajutorul specializat al consultanților noștri, puteți obține finanțarea dorită fără a va consuma timpul și efortul. Detaliile despre serviciile noastre pot fi găsite pe site-ul nostru. În plus, puteți beneficia de sfaturi și recomandări specializate în așa fel încât să luați decizia potrivită. Înțelegem că bugetul și nevoile fiecărei persoane sunt diferite, iar tipul de autovehicul dorit prin finanțarea auto poate fi, de asemenea, diferit. Echipa noastră de consilieri specializați poate oferi recomandări personalizate, având în vedere nevoile și cerințele fiecărui client în parte.

Opțiunea de tip buy-back sau trade-in poate sunt și ele pe lista acelor posibile opțiuni ajutătoare prin care puteți să faceți o achiziție. Pe site-ul nostru regăsiți toate detaliile referitoare la aceste opțiuni. Va invităm să le consultați și eventual să cereți detalii extra despre acestea. Noi va stăm la dispoziție cu orice nelămurire!