Dacă pe lista de to do list pe anul acesta ați inclus și achiziția unei mașini, atunci cu siguranță că vă interesați în stânga și în dreapta despre costul mașinii dorite, tipul de mașină dorit, dar și avantajele care vin la pachet cu aceasta. Să spunem că vă concentrați atenția asupra unui Porsche Cayenne pentru că știți că o astfel de mașină este una practică la casa omului. Ei bine, în acest articol, ne vom concentra pe această marcă și vă vom răspunde la unele dintre cele mai comune întrebări legate de preț, dotări și alte elemente de care trebuie să știți.

La întrebarea “cat costa un porsche cayenne nou” vom răspunde că prețul acestuia variază în funcție de mulți factori. În funcție de modelul specific, anumite caracteristici, precum și locația în care vă aflați, toate aceste aspecte contează în mare parte atunci când trageți linie și doriți să știți de costul final al unei astfel de mașini.

Prețul unui model nou vs. prețul unui model second hand

Desigur că există o diferență între cele două, de aceea trebuie să vă decideți de la început ce fel de mașină doriți să aveți în garaj.  Vă spunem că prețul de pornire al unui Porsche Cayenne nou poate începe undeva la 70.000 – 75.000. O asemenea estimare se face pentru acele variante de bază, cu motoare mai puțin puternice. Dacă doriți să investiți într-un model mai luxos, unul care are diferite opțiuni, smart de altfel, atunci costul final poate crește considerabil.

Porsche Cayenne – o mașină care se regăsește în stocul Elite Cars Leasing

Dacă vă gândiți la un model anume și vă vedeți la bordul unei astfel de mașini, atunci poate ar trebui să știți că noi, în cadrul Elite Cars Leasing avem o gamă specială de mașini dedicată modelelor Porsche. Modele standard, sau unele în ediție limitată, puteți să alegeți o mașină care să corespundă nevoilor dumneavoastră și pe care să contați de fiecare dată atunci când aveți de mers la muncă sau în vacanță.

Noi, echipa specializată vă oferim toate informațiile pe care trebuie să le știți cu privire la achiziția acestei mașini. Nu veți găsi clauze ascunse și nici costuri de care să aflați după ce semnați contractul. Oferim un proces transparent și suntem la dispoziția dumneavoastră cu întrebări și cu diferite informații care vă vor face să vă spuneți că ați luat decizia potrivită atunci când ne-ați ales ca dealer auto.

Pe site-ul nostru oficial elite-cars-leasing.ro veți putea găsi mai multe detalii despre opțiunile financiare de care puteți să profitați la maxim. Trade in sau buy back, dați mașina veche la schimb una nouă și achitați diferența de bani; profitați de acestea și optați pentru un cadou care va fi alături de dumneavoastră mult timp de acum încolo.

Pe principiul “investesc acum și câștig mai târziu”, veți fi pe deplin mulțumit de o mașină marca Porsche Cayenne. Excursiile și drumețiile cu familia se vor desfășura mereu în siguranță deplină, mai ales pe acele drumuri mai puțin bune.