Atunci când sunteți în căutarea unei mașini luați în considerare o serie de factori, printre care cine este sursa, cine este vânzătorul. În vremurile noastre nu ne lăsăm atrași atât de ușor de cine știe ce ofertă, mai ales când este vorba despre o mașină din gama celor premium. Motiv pentru care ne-am gândit să subliniem în rândurile ce urmează câteva aspecte legate de vânzarea unui Maserati Levante.

Câți dintre noi ar răspunde unui anunț de genul: vand Maserati Levante? Ei bine prea puțini, pentru că ești sceptic că cel care a avut un astfel de autoturism îl va vinde pur și simplu. Vorbim despre un tip de autoturism cu pretenții, așadar tranzacția în sine de vânzare-cumpărare se cere a fi la fel.

De ce dai curs ideii de a deține un Maserati Levante?

Despre masinile Maserati at fi multe de spus și mai toate acestea ar fi în termeni de laudă. Sunt mașini de marcă italiană, fabricate în Grugliasco, Italia unde sunt produse și modelele Quattroporte și Ghibli sau în Torini, unde sunt realizate mai ales modelele SUV.

Trofeo este însă modelul de top, cel care surclasează pe celelalte în materie de lux și de condus în stil sportiv, cu un motor V8 de o putere considerabilă. În stocul nostru veți găsi de asemenea modele precum S Q4 GranSport cu ai săi 400 de CP și motorizare  benzină sau Nerissiomo, cu puțin peste 300 de CP.

Știați că …

Cum fiecare marcă auto are propria sa poveste de succes, iată că sunt și legende create, țesute în jurul acestei mărci. Se crede spre exemplu că numele onorează pe cei cinci frați care au realizat primele modele de Maserati și anume: Alfieri, Bindo, Carlo, Ettore și Ernesto Maserati.

  • Începând din 2022 mașinile Maserati au motoare construite de Ferrari?
  • Maserati și-a câștigat reputația de a fi un Ferrari mai accesibil? Se spune asta despre acestea pentru că are un preț de achiziție mai mic, într-adevăr și putere mai scăzută, dar și mai puțini cai putere față de Ferrari.

Este important să se observe că aceste comparații sunt relative și mașinile Maserati nu sunt în niciun caz „sărace” în ceea ce privește calitatea sau performanța. Ele oferă propria combinație unică de lux, performanță și stil, adresându-se unei categorii diferite de entuziaști și consumatori. În orice caz, fie și fără această comparație între mărci, Maserati are publicul său, adică fani care îi susțin reputația și clasează aceste mașini în gama celor premium.

  • Sunt produse în serie limitată? Sunt și modele exclusiviste, care evident le fac și mai mult dorite. Așadar, pentru unii acest tip de achiziție înseamnă și a se asocia cu un brand auto de prestigiu, de a fi parte dintr-o nișă a celor care impresionează cu bijuteria pe patru roți pe care o conduc.

Dacă vă interesează un Maserati Levante încurajăm achiziția de la dealer auto și fără intermediari. Prețul este cel corect, mașinile sunt verificate și au kilometrajul real. Asta înseamnă să vă asigurați că plătiți exact cât face!