Sunteți ceea ce alegeți și ceea ce conduceți, am putea spune. Știm cu toții, alegerile pe care le facem ne definesc. Vom discuta în rândurile ce urmează despre cei care aleg X6 și de ce ar face asta. Desigur, astfel de autovehicule, foarte bine cotate de unii și poate dezagreabile pentru alții, sunt disponibile și în stocul Elite Cars Leasing.

Marca germană BMW X6 nu merită să fie aleasă în funcție doar de aspect, de caroseria cu care sigur impresionează. Încă din 2008, de la lansarea sa pe piața de profil, acest tip de autovehicul a fost văzut ca o ciudățenie și spunem asta pentru că era primul sport activity coupe. Un SUV controversat am putea spune. Iată ce ar putea sau nu ar putea să vă convingă să faceți o astfel de alegere:

  • Aceeași platformă tehnică cu BMW X5

Deși este mai mult o mașină sport decât un SUV clasic, este una din mașinile foarte bine vândute ale acestui titan din industria auto.

  • Mașină de prestigiu 

Dacă vă interesează să achiziționați o mașină cu care să fiți remarcați, ei bine BMW X6 este una dintre acestea. Are o valoare mare de revânzare, dacă ar fi să comparăm acest model auto cu altele din clasa BMW.

Sunt mașini facelift fiabile, care rar au probleme atât de serioase încât să vă țină blocați în service-ul auto sau care  să vă facă să vă întoarceți în service de multe prea multe ori.

  • Cutii automate 

Evident, vorbim de generații moderne de mașini, au cutii de viteze automate, sunt rafinate și rapide. Până la 530 de CP sub capotă îi puteți avea, în funcție de modelul ales. Din fericire pentru doritori, la Elite Cars Leasing nu ducem lipsă de varietate la acest capitol auto. Menționăm de asemenea că au un comportament sportiv.

Cât costă un X6?

Pentru mulți dintre voi, factorul de decizie îl reprezintă costul, așadar probabil ați ajuns aici în căutarea unui răspuns la cat costa un X6. În gama noastră de mașini gata pregătite să fie alese și expediate către noii proprietari prețurile sunt variabile, de la 60.000 până la peste 100.000 de euro, net. Desigur, costul este influențat de anul fabricației, de caii putere și ce dotări are modelului ales. În perioada aceasta veți găsi reduceri semnificative la multe dintre acestea, așadar un BMW X6 XDrive 40d M Sport poate avea un cost de 75.000 de euro net.

În pagina noastră veți găsi toate modelele disponibile și, pentru fiecare dintre acestea, detalii despre costul net, brut sau cât ar costa leasingul lunar.

Cine vrea BMW și se respectă alege acest motor cu ochii închiși. Are o vechime de aproximativ 50 de ani ca și proiectare și, de-a lungul timpului, a fost deseori modificat, revizuit și derivat în mai multe variante de putere. Impozitul și asigurarea sperie pe mulți doritori, dar tocmai aici facem și un triaj, pentru că nu oricine își permite o astfel de mașină, însă fiabilitatea sa nu poate fi pusă la îndoială!