Despre marca auto Volkswagen știm cu toții, este vorba de brand multinațional, german. Sub umbrela acestui brand sunt foarte multe tipuri de autovehicule, printre care și Tiguan. Produce o varietate de SUV-uri, nu doar Tiguan, Atlas – Touareg și T-Roc. Întorcându-ne însă la Tiguan, cel despre care ești interesat și pentru care ai poposit aici, acesta este de asemenea din clasa SUV, însă unul compact.

Disponibil în întreaga lume, cu diverse motorizări, opțiuni de transmisie și dotări, face parte din clasa premium. Se distinge printr-un design elegant și motorizarea puternică. Dacă te întrebi cat costa un Volkswagen Tiguan nou? ai ajuns în locul potrivit. La Elite Cars Leasing ai variante auto diverse, de auto noi și rulate. Hai să vedem cam cât ai scoate din buzunar pentru un Tiguan. Dar mai întâi de toate să vedem și ce are special.

Noua generație de Volkswagen Tiguan

Din 2016 noua generație de astfel de mașini a venit să ne surprindă cu tot felul de noutăți. Ce este nou, printre altele, se referă la tracțiunea față și cea integrală. De asemenea, suntem surprinși de designul exterior al acestor mașini, stil sportiv, aerodinamic. Nu avem cum să nu remarcăm că are o grilă mai mare și faruri LED integrate.

Ce aduce noua generație Tiguan se referă de asemenea la un interior mai spațios, ceea ce ar putea fi tradus printr-o experiență de condus mai plăcută, mai confortabilă.

Să vorbim și despre puterea lor. Sub capotă sunt între 150 și puțin peste 200 de CP. Transmisie automată sau manuală, diverse dotări de ultimă generație, toate acestea fac mașinile în cauză să fie bine cotate. Depinde de interesele fiecărui șofer, putem vorbi despre frânarea automată de urgență sau despre asistența la menținerea benzii de rulare, de sistemul de detectare a unghiului mort, adică sisteme moderne care ne fac viața mai ușoară și condusul mai plăcut. Să vedem însă și cât vom scoate din buzunare pentru asta.

Cât costă acest model la Elite Cars Leasing?

În gama noastră avem și selecții de la Volkswagen Tiguan, printre care Allspace 2.0 TDI Highline sau TAOS Highline 1.5 TSI 4Motion. Așa cum v-am obișnuit, unele dintre acestea sunt noi, unele rulate, unele înmatriculate sau încă nu. O varietate din care aveți ce alege modelul care să întrunească pretențiile voastre. Prețurile noastre variază de la model la model și oscilează între 24.000 de euro net până la 38.124 € net, unul din cele mai scumpe modele ale noastre. În pagina noastră veți găsi și detalii legate de suma brută și de costul lunar al leasingului, pentru cei care decid să obțină finanțarea auto și vor face acest lucru prin intermediul nostru.

Nu uitați că vă oferim și consiliere și suntem alături de voi pe tot parcursul procesului de selecție și ulterior până la livrare. Dacă Tiguan este alegerea voastră, aveți desigur varietate în toate cele trei showroom-uri, pentru o alegere 100% pe placul vostru.

Drumuri bune!