Să fie sau să nu fie Tesla mașina viitorului? Având în vedere că aceste modele sunt tot mai căutate pe piață, considerăm că publicul este încântat de aceste mașini și toate eforturile se îndreaptă spre achiziția uneia. Elon Musk, fondatorul Tesla a reușit să revoluționeze într-un timp aparent scurt piața automobilelor făcând astfel publicul tot mai doritor de astfel de mașini.

În acest articol discutăm despre Tesla, modelul S. Acesta a fost introdus pentru prima dată în 2012 iar de-a lungul timpului a avut mai multe îmbunătățiri. Acest model a fost proiectat pentru a fi un sedan de lux complet electric, fiind apreciat pentru performanțele sale și pentru autonomia sa. Dar oare cat costa Tesla model S? Cât costă unul nou? Dar unul second hand? Ne punem pe detaliat în acest articol și vă spunem exact ce și cum doriți să știți.

Câteva detalii care ar interesa orice potențial cumpărător de Tesla

Modelul S oferă performanțe uimitoare, are o accelerație rapidă și o experiență de conducere sportivă. La interior acesta este spațios, confortabil și este finisat cu materiale de înaltă calitate. Are și un ecran tactil mare în consolă care reușește să ofere șoferului control asupra funcțiilor mașinii. Este de preferat un astfel de model dacă șoferul este unul pasionat de funcții cât mai noi, de accesibilitate, mai bine spus.

Prețul estimativ al unui model Tesla S

Dacă te gândești să cumperi o Tesla S nou nouță trebuie să știi că vei scoate din buzunar o sumă consistentă de bani, poate chiar va trebui să apelezi la un împrumut pentru a face acest lucru. Poți însă să cumperi un model second hand, unul mai ieftin, dar cu aceleași funcționalități, cu aceleași dotări pe care le-ai găsi în mod normal în cadrul unei mașini noi.

La Elite Cars Leasing veți găsi modele de Tesla S la prețuri acceptabile. Ce înseamnă un preț acceptabil? Înseamnă că nu vei face un efort financiar considerabil și că vei avea posibilitatea să cumperi o mașină Tesla mai ușor. Vei avea parte de prețuri pe măsură și posibilitatea de a cumpăra modelul dorit dând la schimb mașina veche, pentru că de ce nu, este în avantajul tău să faci acest lucru și să te bucuri că poți conduce o astfel de mașină.

Noi te ajutăm cu actele, tu doar pleci cu mașina cea nouă

Cu ajutorul nostru veți avea parte de prețuri competitive la toate modelele de mașini. Vă bucurați de performanțe speciale la prețuri mai reduse decât piața oficială. Dacă pe piață un astfel de model de mașină ajunge undeva la 80.000 de euro pentru modelul de bază, în cadrul Elite Cars Leasing prețul pentru un astfel de model pornește undeva de la 50.000 de euro. Desigur acest preț depinde de câteva chestiuni care stau la baza acestui model, de dotări și ce se mai adaugă suplimentar la astfel de modele.

Vă așteptăm pe site-ul oficial elite-cars-leasing.ro pentru a vedea toate modelele de Tesla S. Puteți alege un model care să vă satisfacă din toate punctele de vedere.