Rolls-Royce, faimoasele mașini de lux, sunt automobile de excepție. Dacă încă mai era necesar să te surprindă cu ceva, am decis să îți prezentăm câteva detalii wow.

  • Rolls-Royce sunt mașini cunoscute ca fiind gamă exclusivistă. Printre altele, sunt renumite pentru plafonul lor cu lumini LED, starlight headliner. E ca și cum ai călători cu un cer înstelat deasupra capului.
  • Scaunele sunt reglabile, de tip lounge. Nimic nu pare banal la aceste mașini. Le poți regla în diferite poziții, au și funcții la fel de diverse și confortul este, evident, la superlativ.
  • Sunt incluse mecanisme de ceasuri de lux în bord.

Despre Rolls-Royce se spune că este o marcă auto de prestigiu și iată că fiecare detaliu de la orice mașină a acestui brand dovedește acest lucru. Este un înalt nivel de lux și inovație.

Cine și-ar dori un Rolls-Royce

Până să te întrebi cât costă Rolls-Royce te întrebi mai întâi de toate dacă este o mașină potrivită pentru tine. Cei care ar alege să dețină un astfel de autoturism sunt în general:

  • Colecționarii

Cei care caută veritabile bijuterii auto. Rolls-Royce poate fi apogeul unei colecții auto. Un nume iconic, o varietate de modele și toate opere de artă. Cei care colecționează mașini de lux sunt atrași, evident, de tot ce înseamnă istoria acestui brand, prestigiul sau și mai ales de faptul că fiecare mașină este unică.

  • Cei din clasa business

Ca simbol al succesului financiar, unii aleg să își ofere acest tip  de cadou, o mașină de lux. Evident că un Rolls tronează mai degrabă în garajele celor cu un anumit statut social, de unde și faptul că această alegere este egală cu o declarație de succes în viață.

  • Cei care caută exclusivitatea

Rolls-Royce este emblema confortului și a luxului, dar înseamnă în egală măsură și performanță de top. Fie că vorbim despre Phantom sau Ghost, vorbim despre o experiență de condus în egală măsură dinamică, puternică.

Știați că Rolls-Royce produce un număr limitat de mașini? Cei care își doresc să experimenteze luxul la volan sau ca pasager într-o mașină unică își vor dori negreșit Rolls-Royce. Pe care îl pot găsi în oferta la Elite Cars Leasing.

Cât costă Rolls-Royce?

Prețul unui automobil de această marcă este, așa cum te-ai fi așteptat, unul cu multe zerouri. În oferta noastră, la categoria special dedicată, îți prezentăm toate ofertele. Ai Ghost cu 571 CP la 400.000 de euro sau Cullinan la 480.000 de euro. Pentru că o astfel de mașină este de exclusivitate și poate că vei găsi orice cale pentru a o achiziționa, nu uita de ofertele noastre de leasing. Alege mașina favorită și îți detaliem cât te costă net, brut, cât și în varianta de leasing.

Prețurile acestor mașini depind și de specificații și de opțiunile fiecăruia. Rămâne o constantă faptul că mașini de lux fiind, nu au cum să fie mai jos cotate de sute de mii de euro. În general vorbim de sume între 250 de mii și peste 500.000 de mii de euro.