Cu toții ne gândim mereu, oare cât ar costa această mașină nouă? Și cu toții începem să cercetăm piața să ne interesăm în primul rând din sursele online, iar ulterior chiar să facem o vizită la cel mai apropiat dealer pe care-l găsim aproape de noi.

Noi, echipa de la Elite Cars Leasing suntem aici ca să te informăm în legătură cu acest lucru. Range Rover este un SUV impunător ce se va face mereu văzut în trafic, ieșind în evidență de fiecare dată. În rândurile de mai jos, vei afla cat costa un Range Rover nou. Cu toții am văzut o asemenea mașină ce este tot mai apreciată, datorită calităților extraordinare pe care le are, dar și rezistenței sale în timp.

  • Cât costă acel Range Rover pe care ți-l pune la dispoziție Elite Cars Leasing?

Prețurile sunt mult mai scăzute, față de un Range Rover 100% nou, îl vei găsi pe acesta aproape nou și uneori chiar neînmatriculat. Fiecare Range Rover din secțiunea dedicată acestuia, are un număr scăzut de kilometri în bord, fiind accesibil pentru noi toți.

Dacă ai luat și în considerare faptul de a-ți cumpăra un Range Rover, poți face acest lucru mult mai ușor, prin intermediul programului de leasing. Vei putea să-ți cumperi mașina mult dorită într-un timp scurt, fără a întâmpina probleme cu aceasta. Noi, echipa de la Elite Cars Leasing îți punem la dispoziție nenumărate modele de Range Rover. Alege-l pe cel care este potrivit pentru tine!

  • Cât costă un Range Rover nou?

Acesta se găsește la un preț ridicat, chiar peste 120.000 euro. Această sumă este destul de mare pentru mulți dintre noi. Range Rover-ul pe care ți-l dorești poate avea atât 4, 5 sau chiar și 7 locuri, pentru a fi suficient de încăpător pentru tine și întreaga ta familie. Din păcate, este adevărat că un Range Rover nou are un preț destul de ridicat și poate fi dificil de achiziționat „cu banii jos”.

Mașinile noi se găsesc mereu la prețuri ridicate, iar cu toții știm acest lucru. Un avantaj al acesteia este faptul că tu vei fi primul proprietar. Mașina nu este utilizată, având kilometri reali în bord. Aceștia sunt calculați atunci când mașina este deplasată dintr-o parte în alta sau atunci când acesta este pregătită de transport de la fabrică la locația unde urmează să fie pusă la vânzare.

Ești în căutarea unui Range Rover la un preț potrivit pentru tine? Îl vei găsi pe acesta extrem de rapid! Autoturismele se află la un preț ridicat datorită materialelor și tehnologiei ce este implementată în acestea. Dacă chiar îți dorești să faci o asemenea achiziție, o poți face prin intermediul programului de leasing. Cumpărarea unui asemenea SUV nou este o investiție pe care nu ne-o permitem mulți dintre noi, dar asta nu înseamnă că nu avem alte mijloace la îndemână pentru a ne îndeplini acest vis.

Achiziționează SUV-ul Range Rover pe care ți-l dorești la un preț accesibil!