Mașinile premium sunt eticheta a tot ce înseamnă lux și bun gust. Când se pune problema achiziționării unei astfel de mașini, trebuie să știți că acest lucru costă și implică sume de bani pe care le puteți obține doar dacă sunteți de fel strâns la pungă și vă doriți cu ardoare o mașină high class. Dar acest lucru nu este valabil chiar în fiecare caz. Puteți bineînțeles să apelați oricând la împrumuturi direct de la dealerul de unde faceți achiziția, dar la aceste chestiuni vom reveni mai târziu, în cadrul acestui articol.

Dacă v-ați întrebat vreodată cât costă o mașină de lux, un Ford Mustang de exemplu, acum aveți ocazia să aflați. Așadar la finalul acestui articol veți primi răspuns la întrebarea “cat costa un Ford Mustang”, veți putea trage singur o concluzie și de ce nu chiar veți propune o ofertă personalizată.

  • Preț fix sau flexibil?

Prețul unui Ford Mustang nu este unul fix, ci mai degrabă poate varia în funcție de modelul specific, anul de fabricație și alte caracteristici. Modelele sunt destul de variate și fiecare vine la pachet cu o funcție în plus sau în minus. Costurile pot fi influențate și de locație, taxe sau alți factori ce nu țin neapărat de mașină.

Prețul de bază al unui Ford Mustang nou poate începe undeva în jurul sumei de 40.000 – 50.00 de euro, acestea fiind variante second hand. Bineînțeles că aici nu vorbim despre un model clasic de Mustang, ci modele GT care vin la pachet cu dotări în plus. Modele precum Mustang Shelby GT ajung și la sume și mai mari, dat fiind faptul că face parte dintr-o ediție limitată.

Performanțele la care poate ajunge o astfel de mașină variază, dar sunt unele des căutate de către o mare categorie de pasionați. Dacă unii caută mașini prin intermediul cărora să poată ajunge la muncă și înapoi, iată că unii le cumpără pentru participări la curse și pentru diferite întreceri. Atunci când în prim plan intră pasiunea pentru astfel de automobile puternice, nimic nu mai poate sta în cale.

  • Revenind la opțiunile financiare la care puteți apela

Așa cum am detaliat mai sus, aceste opțiuni sunt unele la care puteți apela ori de câte ori doriți să intrați în posesia unui autoturism de lux. Noi, în cadrul Elite Cars Leasing, vă punem la dispoziție opțiunea trade in, buy back sau varianta în care o bancă vă ajută cu un împrumut în rate lunare avantajoase. Veți reuși să creați un echilibru între cheltuielile de zi cu zi și rata pentru a nu vă crea vreun disconfort financiar.

La final de articol ținem să vă spunem că mai multe detalii despre flota de mașini dedicată acestei mărci găsiți pe site-ul nostru oficial elite-cars-leasing.ro. De asemenea dacă doriți să știți mai multe chestiuni despre detaliile de plată, vă recomandăm să contactați un membru al echipei Elite Cars Leasing. Acesta vă poate explica mai pe larg care sunt etapele.