Investind într-un Ferarri, investești în imaginea ta. Nu putem ignora faptul că o astfel de mașină aduce capital de imagine șoferului. Ce-i drept, toată lumea și-ar dori să aibă în garaj o astfel de mașină, dar nu toate lumea își permite acest lucru. Este negreșit clasa de mașini dintre cele mai dorite din lume, elegante, puternice, greu de trecut cu vederea.

Se spune despre cei care preferă Ferrari că sunt cei care nu preferă Lamborghini, în sensul că cele două mărci auto sunt în competiție în această industrie:

De ce ați alege un Ferrari

Despre Ferrari știe toată lumea, este marcă auto exclusivistă. Tocmai de aceea și dorința foarte mare de achiziție. Un nume automat asociat cu prestigiu, dar iată ce v-ar putea convinge mai mult să cumpărați o astfel de mașină:

  • O mașină a cărei valoare nu scade

Devalorizarea este una din aspectele care ne conving să nu utilizăm prea mult o mașină până când decidem să o vindem și să cumpărăm alta. Devalorizarea este și motiv pentru care pare mai rentabil să cumpărați o mașină second hand. În ceea ce privește un Ferrari valoarea sa rămâne aceeași în timp. Dacă la mașinile uzuale vorbim de o scădere a valorii în medie de 20% în primul lor an de utilizare, în cazul unui Ferrari valoarea ajunge să fie și de trei ori mai mare ca unul nou.

  • Design iconic, stil inconfundabil

Fie că vorbim despre F8 Spider sau de Portofino, Ferrari are un stil diferit, unic, atât în privința aspectului exterior, cât și interior. Anvelopele sunt mari, interior din piele și un aspect per total ca de navă. Este mai mult decât confort, este un next level, supremația confortului la volan. Ferrari F8 este decapotabilă, la fel ca și Portofino, modelul Roma este de curse, așadar designul implicit îți creează o experiență unică.

  • Să vorbim despre performanță la capitolul viteză

Mașinile Ferrari au fost create pentru viteză, astfel încât în câteva secunde atingi suta de kilometri la oră. Rulează fin, în interior silențios, este sigură și ușor de manevrat. Ce vă puteți dori mai mult? Motoarele V8 sau V12 produse la Modena au un sunet aparte. Este sunetul perfect al unui motor!

Cât costă un Ferrari

După cum bine știți, în gama Elite Cars Leasing avem mașini noi și rulate și la capitolul Ferrari nu facem excepție. Costurile variază, în funcție de model și cât de rulată este mașina. Cei 600 până la 800 de CP de sub capota impresionantului Ferrari sunt cotați la minim 200.000 de euro și prețul poate ajunge și peste 300.000.

Preferă Ferrari cei care au o pasiunea pentru viteză, care simt nevoia de a gusta din adrenalina de a tura rapid motorul. Ferrari nu sunt neapărat mașini de oraș, cu care stați în traficul urban, în aglomerații, însă în mod cert și cetățeanul urban preferă tot mai adesea aceste tipuri de mașini. Vă așteptăm să vă consiliem în privința mașinii potrivite vouă.

Pentru achiziții, cu plată integrală sau în leasing, echipa noastră vă așteaptă!