Producătorul german Audi are diverse modele auto cu care se mândrește, printre care și performantul R8. Este la a doua generație de producție a acestor supercars. Audi R8 este și în stocul nostru disponibil și în rândurile ce urmează detaliem și cât costă.

Mașinile Audi sunt nedetronate, cu un design impresionant și elegant. Implicit la R8 descoperim un interior ghidat de linii simple, ecran de 12.1 inch. Are însă dotări premium și nu degeaba este cotat la 100.000 de mii de euro. Să vedem deci cat costa Audi R8 și de ce este atât de râvnit.

Succintă prezentare pentru Audi R8

R8 este clasa auto de mașini sport care combină armonios performanța cu fiabilitatea. Însă dincolo de performanța lor pe șosele, au dotări care sporesc confortul șoferului, astfel încât experiența la volan să fie una plăcută. Unii ar spune chiar că seamănă la dotări și lux cu Lamborghini Huracán, punctul comun fiind motoarele și transmisia excelentă. Este, în orice caz, o mașină pe care o remarci imediat, atrage atenția și are și un preț mai accesibil dacă ar fi să le comparăm cu alte super cars.

Să  amintim despre motorul puternic, cu transmisie automată cu șapte rapoarte și cu tracțiune integrală Quattro sau tractiune spate, în funcție de model.

Audi R8 este dotat cu faruri LED, are semnalizatoare animate și motoare puternice, V10. Sub capota acestora mașini sunt 500-600 CP, în funcție de model. De menționat că poluează mai puțin, are emisii de CO2 cu 22 grame/km mai puțin și acest lucru se datorează transmisiei S-tronic în şapte trepte. Cu așa bestii poți accelera rapid, atingi și 200 km/h parcă pe neștiute.

Viitorul acestor mașini este oarecum incert, pentru că se face trecerea spre mașinile electrice. Pentru moment s-ar putea că astfel de bijuterii pe patru roți să fie tot mai bine cotate, având în vedere că producția lor se va opri.

La capitolul tehnologii include:

  • Apel de urgență.
  • Asistență rutieră.
  • Actualizări ale hărților.
  • Un planificator de călătorii.
  • Programare pentru service.
  • Blocare/deschidere la distanță.
  • Raport privind starea vehiculului.

Ca de fiecare dată, acest brand ne demonstrează că pune accent pe design și tehnologie inovatoare.

Cât costă un Audi R8

R8 face parte din impresionanta noastră gamă auto. Așadar, ne bucurăm să prezentăm celor interesați modele precum Coupe sau Spyder, printre altele. Sunt două din cele cunoscute și pe care le puteți achiziționa de la Elite Cars Leasing. Puteți pleca acasă cu ele, efectiv. Prețurile variază între 96.000 și 133.000 €, în funcție de model. Vă spunem doar atât, sunt mașini puțin rulate, înmatriculate de puțin timp.

Pentru cei care vor dori să fie mândri posesori a unui Audi R8 îi așteptăm în showroom-urile noastre pentru a vedea cu ochii lor cu ce impresionează această clasă auto. Soluțiile de finanțare sunt numai bune pentru cei care nu au ar investi toată suma într-o astfel de achiziție, însă nici nu sunt dispuși să își scadă din pretenții când vine vorba de viitoarea mașină pe care o vor conduce.