Maserati este marca auto italiană ce iese mereu în evidență cu aspectul său delicat. Aceste autoturisme sunt cunoscute pentru liniile fine ce oferă rafinament. Sigla reprezintă tridentul, un obiect al puterii ce ne transmite faptul că această marcă auto este de calitate înaltă. Unele dintre elementele ce fac ca această marcă să fie deosebită sunt farurile agresive ce oferă eleganță și jantele deosebite. Aceasta va atrage privirile oriunde va fi și te va pune pe tine, ca șofer al acestora, în valoare. Oriunde îți dorești să ajungi, acest model de Maserati Levante îți va oferi luxul de care ai nevoie!

Maserati Levante, autoturismul premium!

Acest model, produs de către marca de mașini italiană Maserati, este o mașină ce reflectă eleganță și inovație. Acest SUV a devenit unul dintre modelele îndrăgite de către toți cumpărătorii datorită aspectului său plăcut.

Caroseria acestuia are linii fine ce oferă eleganță și robustime acestui autoturism. Maserati Levante este un autoturism ce oferă confortul pe care ți-l dorești atunci când conduci; vei putea ajunge cu această mașină în locurile pe care ți le dorești, fără a întâlni niciun impediment. Dacă te întrebi cat costa Maserati Levante, îl vei găsi la un preț mulțumitor pentru șoferi ce își doresc să conducă o mașină premium.

Puterea motorului unui Maserati Levante

Sub capota acestui model de Maserati se regăsește un motor puternic ce include unități între V6 și V8, iar puterea motorului variază de la 250 până la 590 de cai putere. Datorită acestor specificații, mașina poate prinde rapid o viteză mult dorită și să ofere o experiență de condus cât mai plăcută fiecărui șofer ce se află la volanul acesteia.

Ce ascunde interiorul acestui autoturism

Interiorul autoturismului oferă comoditatea de care are nevoie fiecare șofer, având scaune ergonomice și oferind o poziție de condus cât mai relaxantă. În interiorul acestui autoturism sunt utilizate materiale de înaltă calitate, precum pielea, țesături fine și lemnul special pregătit de către experți pentru acesta. Te vei putea bucura de sistemul de infotainment prezent în interiorul acestuia, însoțit de un ecran tactil de înaltă generație, iar experiența de condus va fi una mai mult decât plăcută!

Sisteme de siguranță complexe

Sistemele de siguranță nu vor lipsi din autoturismul Maserati Levante. Atât tu, ca șofer al acestei mașini, cât și pasagerii din interiorul acesteia, veți fi protejați împotriva șocurilor cu sistemele de airbag introduse în zonele special create. Vei beneficia de frână de urgență, asistență la menținerea benzii de circulație și monitorizarea unghiului mort.

Maserati Levante este un SUV în componența căruia se regăsesc atât performanța, cât și eleganța unui autoturism de nivel înalt. Acest model de Maserati Levante îți va oferi experiența de condus pe care o dorești. Alege cu încredere o mașină premium, precum Maserati Levante, ce are în construcția sa tot ceea ce este necesar șoferului și pasagerilor. Ca șofer al unei astfel de mașini, ea vă va arăta nivelul proprietarului și nivelul social al acestuia.

Ești în căutarea unei mașini ce să ți se potrivească? Alege un Maserati Levante ce va face acest lucru! Alegel pe cel potrivit de pe site-ul nostru, www.elite-cars-leasing.ro! Vezi si modelul Maserati Grecale descris aici!