Înainte de a achiziționa o mașină în leasing sunt multe întrebări la care majoritatea oamenilor au nevoie de răspunsuri. Cu siguranță, înainte de a semna un contract de leasing auto, există câteva întrebări importante pe care ar trebui să le pui dealerului. Aceste întrebări pot ajuta la evitarea unor probleme neașteptate și la luarea deciziilor informate. Am pregătit pentru voi o serie de 5 întrebări pe care să le aveți în vedere atunci când doriți să vă schimbați mașina.

Acestea pot fi diferite, de la caz la caz, dar este bine să știți dinainte asupra a ce să vă axați, în așa fel încât să aveți toate răspunsurile înainte de a alege mașina. Acest mini-ghid vă poate fi de folos, în primă fază. Nu uitați că reprezentanții noștri vă stau la dispoziție pentru orice fel de clarificare și lămuriri.

Iată despre ce e vorba:

1. Care este durata contractului de leasing și care sunt termenii și condițiile?

În primul rând, este important să știți cât timp va dura contractul de leasing și care sunt termenii și condițiile acestuia. Aceste informații vă vor ajuta să vă planificați bugetul și să înțelegeți responsabilitățile în timpul contractului. În al doilea rând, veți putea să luați decizia corectă privind durata contractului și să o ajustați în funcție de nevoi pe termen scurt, mediu sau lung.

La Elite Cars Leasing oferim contracte de leasing auto cu durate variabile, de la 12 luni până la 60 luni.

2. Ce este inclus în costurile de leasing?

Este important să știți ce este inclus în costurile de leasing și dacă există taxe ascunse sau costuri suplimentare. Aceste informații vă vor ajuta să planificați bugetul corect și să evitați surprize neplăcute mai târziu.

3. Ce se întâmplă în cazul în care mașina suferă daune în timpul contractului de leasing?

Este important să știți ce se întâmplă în cazul în care mașina va avea daune în timpul contractului de leasing. Aflați dacă aveți responsabilitatea de a plăti reparațiile și în ce măsură sunteți acoperit de asigurare. În cadrul Elite Cars Leasing aveți parte de asigurare Casco inclusă ceea ce reprezintă un avantaj pentru dumneavoastră. Încheierea unei polițe prin intermediul unei firme de leasing este mai ieftină comparativ cu una făcută de o persoană fizică.

4. Pot să achiziționez o mașină nouă prin intermediul unui program?

Mulți dealeri au disponibilă opțiunea de buy-back. Noi, în cadrul Elite Cars Leasing, dispunem și de opțiunea trade-in. Pentru mai multe detalii însă este bine să consultați personalul nostru care vă poate pune la curent cu tot ce trebuie să știți despre aceste opțiuni.

5. Se oferă garanție?

Elite Cars Leasing oferă garanție timp de 12 luni de la data achiziției sau 15.000 km. Fiți sigur că toate aceste detalii vă vor fi comunicate atunci când vă veți decide asupra modelului de mașină preferat. Puteți să citiți mai multe informații și pe site-ul nostru elite-cars-leasing.ro.

Aceste întrebări sunt unele orientative, unele care vă ajută să luați decizii mai bune atunci când ajungeți fizic într-una dintre locațiile noastre. Vă spunem totodată că personalul nostru este dispus să vă răspundă întrebărilor suplimentare care tind să existe pe măsură ce avansați discuțiile cu privire la mașina dorită sau inițiați procedura de finanțare în acest sens.